Маємо випити цю чашу до дна: В "Опорі" розповіли, що чекатиме на Україну, якщо вона "грюкне дверима" у Мінську

Ольга Айвазовська пояснила, що наша країна мимоволі стала заручником ситуації.

Ольга Айвазовська. Фото: Обозреватель.

Українська сторона не може покинути формат Мінських переговорів, оскільки в такому випадку стане винуватцем їхнього зриву. Про це сьогодні, 10 травня, в ефірі "5 каналу" заявила координатор виборчих програм ГМ "Опора" Ольга Айвазовська, передають Патріоти України.

"Україна не може вийти з цих переговорів, тому що вона буде винуватцем зриву Мінських угод. І це означає, що замість того, щоб посилити санкції проти Російської Федерації, їх фактично накладуть на Україну, знявши з Росії. Тому ми насправді дещо в проблемній ситуації", - пояснила вона.

Нагадаємо, 12 квітня 2016 року міністри закордонних справ країн G7 заявили, що вибори на Донбасі повинні проходити за українськими законами та за стандартами й під наглядом спостерігачів Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ).

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...

Зеленський звільнив топ-чиновника СБУ

середа, 1 травень 2024, 22:20

Іллю Вітюка звільнено з посади начальника Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки Служби безпеки України. Про це йде мова у відповідному указі президента Володимира Зеленського від 1 травня 2024 року, п...