"Махровий кремлівський раб": Українців обурив нардеп Мураєв, який назвав Сенцова "терористом"

Також Мураєв заявив, що "варто пишатися перемогою у великій вітчизняній війні".

Євген Мураєв. Фото:obozrevatel

Позафракційний нардеп, колишній "регіонал" Євген Мураєв назвав ув'язненого в Росії українського кінорежисера Олега Сенцова терористом. Про це він заявив в ефірі телеканалу 112.Україна, зазначають Патріоти України.

"Сенцова можно по разному воспринимать. С точки зрения того, что человек готовил поджоги и взрывы, для части населения он является террористом. Для националистической части, наверное, он является героем. Время расставит на свои места, кто прав, а кто не прав", - сказав нардеп. Також Мураєв заявив, що "стоит гордится победой в великой отечественной войне".

Слова екс-регіонала викликали жорстку реакцію серед користувачів Facebook.

"Російський агент і власник NewsOne Мураєв називає Олега Сенцова терористом, який готував підпали і підриви будинків, так що "героєм його може вважати тільки націоналістична частина українців".

У мене запитання ребром до українських політиків, політологів, журналістів, до всіх інших. Питання з розряду "так чи ні", "бути чи не бути".

ЯК ВИ МОЖЕТЕ ХОДИТИ НА NEWSONE?", - пише журналіст Айдер Муждабаєв.

"Як ви можете сидіти у цього злочинця в студії? Як ви можете робити рупору Путіна в Україні рейтинги? Як ви смієте створювати у глядачів ілюзію, що це ніби як нормальний ЗМІ, якому можна довіряти? Адже ви самі ЧУДОВО ЗНАЄТЕ, що це російська пропаганда . Як вам не соромно допомагати Путіну захоплювати Україну?", - додав він.

Муждабаєв закликав бойкотувати телеканал Newsone.

Користувачі коментують допис: "Игнорирую, как и 112", "Эту помойку надо закрывать, вместе с Интером", "Почему это "Мурло" до сих пор существует в медиа-пространстве Украины", "Мерзота, с*ко, падло, ненавиджу !!", "Тварь редкостная", "Махровый кремлёвский раб!, "А чому він гуляє по країні? Не вже йому ніхто не може ноги відірвати?", "Мураев чмо, ґ*ндон! Однозначно".

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...