Маски скинуті? ПАРЄ терміново обговорить тему Росії

Парламентська асамблея Ради Європи проведе термінові дебати щодо Росії. Про це заявив заступник голови української делегації Георгій Логвинський, повідомляють Патріоти України.

Тем обговорення він не назавав, проте у Facebook розповів, що головною темою сесії ПАРЄ будуть санкції проти Росії, а проросійські лобісти намагатимуться повернути до зали засідань делегацію РФ.

"Ці два дні будуть моментом істини, коли всі маски будуть скинуті. Санкції проти Росії - основна тема цієї сесії. Зміни до регламенту, які намагаються протягнути захисники Росії, дають можливість їхній делегації повернуться до зали ПАРЄ", - написав Логвинський. Депутат також назвав скасування санкцій проти РФ самогубством Європи.

Джерело: Укрінформ

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...