Мав квиток на один літак із "Петровим" та "Бошировим": ЗМІ назвали третього росіянина, підозрюваного в отруєнні в Солсбері

Розслідування припускає, що "Сергій Федотов" досі може залишатись на території Великої Британії.

ЗМІ назвали третього "путінського туриста" у Солсбері. Фото: rg.ru.

Британське видання The Telegraph повідомило про третього росіянина, ймовірно причетного до отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля в британському Солсбері, передають Патріоти України.

У середу видання, посилаючись на джерела в спецслужбах, повідомило про російського агента з імовірно вигаданим іменем "Сергій Федотов". За інформацією газети, "Федотов" мав квиток на той же рейс із Лондона до Москви, що й "Петров" і "Боширов". Проте з невідомих причин він скасував реєстрацію на рейс.

"Федотов" прибув до Британії у той же день, що й "солсберійські туристи". Номер його паспорта лише трохи відрізняються від номерів паспортів "Петрова" і "Боширова". Примітно, що "Федотова" немає на записах камер відеоспостереження у Солсбері – цілком імовірно, що він не їздив туди із двом іншими агентами.

Видання припускає, що "Федотов" досі може залишатись на території Великої Британії: інформації про те, що він покинув країну, немає. Британське слідство раніше заявляло, що у двох агентів-отруювачів з ГРУ могли бути спільники.

Раніше ЗМІ повідомили, що британці з'ясували всі деталі про замах на колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля в Солсбері, включаючи сліди, що ведуть прямо до президента РФ Владіміра Путіна.

"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...