Memento mori, occupante: Вояки Путіна зазнали значних втрат у Сирії

Наразі йдеться не про "ихтамнеты" Вагнера, а про кадрових російських військових, котрих хоронять роздільно по Росії, але поєднані датою загибелі і імовірно безпосереднім місцем наглої смерті. Однак все засекречено.

Коментатори поста під пабліком «Анонім Армія» повідомляють, що загиблих може бути до шести. Там же є інформація про поранених, троє з яких перебувають у військовому госпіталі в Москві, зазначають Патріоти України.

Крім того, з'явилися повідомлення про загибель в Сирії 25-річного російського військовослужбовця Кирила Поліщука, який також загинув 23 травня. Чи має його смерть стосунок до інциденту з обстрілом бійців 200-ї бригади, невідомо.

Пізніше російське Міноборони підтвердило лише загибель двох військових у Сирії (управляли вогнем сирійської батареї). За даними оборонного відомства вони загинули в провінції Дейр-Ез-Зор. Ще п'ять військових отримали поранення. Двоє з них померли в госпіталі.

За даними відомства Шойгу військові допомагали відбити атаку терористів, які атакували позиції відразу декількома групами. Також в МО РФ повідомили, що в цьому бою начебто знищили 43 "терориста". Однак самого Сергія Кужугетовича, як і його речників, вже не раз ловили на викривленні фактів, у тому числі заниженні власних втрат та перебільшенні втрат супротивника.


Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...