"Мене цікавлять зміни у країні": Вакарчук розповів, чи буде йти в президенти

Музикант Святослав Вакарчук заявив, що посада президента його не цікавить. Про це він сказав на лекції у Харкові, повідомляють Патріоти України.

"Я ще раз хочу сказати, не цікавить мене ця посада (президента України, - ред.), мене цікавлять зміни в країні", - наголосив співак.

Вакарчук вважає, що політична культура в країні залишались на рівні 1991 року. "Свідомість пройшла великий шлях, а політична культура залишилась радянська. Моє завдання - говорити не про обличчя, які повинні прийти до влади, а про політичну культуру. Політична культура має бути змінена. Я бачу в цьому свою мету", - додав музикант.

На концерті Кобзона місячний рекорд та масована утилізація артилерії ворога: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 27 квітня

субота, 27 квітень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.04.24 орієнтовно склали:

Масований наліт ударних БПЛА на Кубань: Атаковано два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром (відео)

субота, 27 квітень 2024, 7:59

У ніч на суботу за повідомленням російських джерел БПЛА атакували два нафтопереробні заводи, бітумний завод, військовий аеродром на Кубані та ряд інших об'єктів. . За повідомленням губернатора Краснодарського краю РФ Веніаміна Кондратьєва, було придуш...