Мер Дніпра Борис Філатов жорстко пройшовся по Міхеїлу Саакашвілі

Борис Філатов вимагає депортувати Саакашвілі з України і призначити йому психіатричну експертизу.

Борис Філатов. Фото: Обозреватель.

Мер Дніпра Борис Філатов запропонував депортувати колишнього очільника Одеської облдержадміністрації Міхеїла Саакашвілі, оскільки він "хворий і дуже небезпечний". Філатова обурили слова Саакашвілі про шкоду децентралізації, повідомляють Патріоти України з посиланням на ipress.ua.

"Мало вам злодіїв у Києві? Хочете ще й на місцях злодіїв наплодити? Ще жодні реформи не проходили за децентралізації", - заявив Саакашвілі на мітингу у Києві.

"Лишень територіальні громади трохи зітхнули вільно, як їх знову пропонують позбавити фінансової незалежності!!! Якщо Саакашвілі реально таке меле, то я записуюся в порохоботи і вимагаю екстрадиції Саакашвілі з країни, - написав Філатов на своїй сторінці у Facebook.

А взагалі йому показана примусова психіатрична експертиза. Рецепт боротьби з корупцією у Саакашвілі простий: забрати у територіальних громад гроші. Немає грошей - немає корупції :))

Тоді чим модель Саакашвілі відрізняється від моделі ненависного Путіна? У Росії теж скасували виборність губернаторів, створили федеральні округи, перетворили громади в порожнє місце та ін. І все під прапором "боротьби з місцевими князьками, збереження держави, протидії сепаратизму".

На думку Бориса Філатова, Саакашвілі "хворий і небезпечний": "Ми що не розуміємо, що психопат, який програв начисто власну країну, тепер хоче робити свої шалені експерименти побудови особистої влади вже в нашій країні? Він хворий і дуже небезпечний. І на наркотики перевірити його не завадило б теж".

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...