"Местные жители мне в спину смерти желают, а каждый вечер "Слава Украине!" орут", - російський найманець поскаржився на життя

Російські бойовики відзначають, що в Докучаєвську 60% жителів настроєні за Україну і ненавидять окупантів.

Російські бойовики. Фото: REUTERS.

Вдень 13 листопада (до 18:00) спікер АТО Леонід Матюхін в районі Старогнатівського плацдарму зафіксував обстріли українських позицій поблизу Новотроїцького з мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів. У свою чергу місцеві жителі підтверджують активні бойові дії в соцмережах, повідомляють Патріоти України.

«14.30. Был бой между Докучаевском и Новотроицким: бахи и стрелковое».

«15.00. Докучаевск. Щас опять, уже ближе гупает очень громко и стрелковое». – «Волноваха. Далеко от нас, но было слышно».

«16:40. Сторона села Берёзовое - Новотроицкого: бахи очень громко; окна, пол, стены танцуют джага-джага».

«16:45. Докучаевск – Новотроицкое: бой с применением артиллерии».

«16:50. Волноваха. Что-то хорошее увалило. Слышно было отлично, у меня аж дети перепугались и расплакались. Затем до 22:20 вроде было тихо».

Цікаві одкровення російського найманця Микити Мітченка, який воює за "ДНР у Докучаєвську (скріни):

«Жители дома за моей спиной прямым текстом нам смерти желают. Каждый день с наступлением темноты «Слава Украине!» орут».

«Докучаевск и прилегающая территория на 60% проукраински настроены».

«До войны люди жили не бедно. А теперь все разрушено и мизерные зарплаты. Подразделения, стоявшие до нас, гнобили население. Как им теперь к нам относиться?»

Начебто Микита і не дурень, і чесний з собою ...

Нагадаємо, Докучаєвськ відповідно до Мінських угод повинен контролюватися Україною.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...