Методи нацистів? В окупованому Донецьку "відбирають" кров студентів для поранених бойовиків

На території Донецька працює пункт прийому крові спеціально для поранених бойовиків.

Ілюстрація: rusgosnews.com


В окупованому Донецьку для поранених бойовиків "ДНР" примусово зганяють студентів здавати кров. Про це повідомив керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

"На території Донецька працює пункт прийому крові спеціально для поранених бойовиків. Кров здають в основному студенти, яких в примусовому порядку спрямовує керівництво навчальних закладів за вказівкою окупаційної влади "ДНР", - написав він.

"У медичних закладах Донецька нараз в цілому знаходиться більше 200 поранених бойовиків (як з числа місцевих жителів, так і громадяни Росії), вільних місць в лікарнях майже не залишилося. Значна кількість бойовиків мають важкі поранення (кульові, осколкові, опіки). Хірургічні відділення працюють в авральному режимі, медичного персоналу критично не вистачає. Все морги міста переповнені", - додав Тимчук.

"Можна припустити": Експерт пояснив, як Іран допоможе Путіну звільняти Курщину

п’ятниця, 20 вересень 2024, 23:25

Росіяни можуть використовувати іранські балістичні ракети малої дальності «Фатх-360», щоб зупинити просування ЗСУ в Курській області. Тобто, вони битимуть по своїй же території. Про це заявив директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Expres...

Шанс вдосконалити ППО і для України: Франція модифікує ЗРК SAMP-T для збиття гіперзвукових та аеробалістичних ракет

п’ятниця, 20 вересень 2024, 22:55

Франція почне виробництво новітніх зенітних ракетних комплексів SAMP-T NG, які зможуть збивати навіть гіперзвукові та аеробалістичні ракети. Про це 18 вересня пише французький портал Opex360, передають Патріоти України. . За інформацією порталу, випу...