Мільйони гривень: Правлінню "Нафтогазу" виплатили шалені премії за виграш Стокгольмського арбітражу - ЗМІ

Ілюстрація: static.ukrinform.com

Керівному складу НАК "Нафтогаз України" виплачено великі премії за перемогу у першому раунді судового протистояння в Стокгольмі з російським "Газпромом", пише Українська правда, повідомляють Патріоти України.

"Відповідна виплата була погоджена наглядовою радою НАК ще в серпні поточного року, а самі транші здійснено у вересні-жовтні. Рішення про виплату премії стосується 8 осіб. Серед них – Андрій Коболєв, Сергій Перелому, Юрій Вітренко, Ярослав Теклюк і Костянтин Пожидаєв", - йдеться в повідомленні.

У "Нафтогазі" підтвердили виплату премії, але абсолютну цифру повідомити відмовилися. За даними видання, виплата премій здійснювалась у розмірі однієї річної зарплати.

Минулого року зарплата Андрія Коболєва становила трохи більше 19 мільйонів гривень. Раніше Андрій Коболєв неодноразово заявляв про те, що підвищення зарплат топ-менеджерів держкомпаній є стимулом у боротьбі з корупцією.

"Щоб зберегти людину, яка приносить результат, і щоб вона не стала корумпованою, потрібно платити йому на ринковому рівні", - говорив він.

Мстився державі за "образу": СБУ затримала одесита, підозрюваного в коригуванні ударів по будівлях Служби безпеки і прокуратури

середа, 24 квітень 2024, 13:44

Служба безпеки України затримала жителя Одеси, підозрюваного в підготовці серії ракетно-дронових ударів по місту. Про це 24 квітня в Telegram повідомила пресслужба СБУ, передають Патріоти України. . "Серед координат, які він передавав рашистам, було ...

Суд конфіскував п'ять літаків і не тільки у колаборанта Балицького

середа, 24 квітень 2024, 13:33

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) стягнув у дохід держави активи зрадника і голови окупаційної адміністрації Запорізької області Євгена Балицького та його родичів. Про це суд повідомив у середу, 24 квітня, передають Патріоти України. "Колегія суддів Вищ...