Міністерство ветеранів: ЗМІ повідомили, кого Порошенко має намір призначити на посаду міністра

Відомство буде вирішувати проблеми українських військовослужбовців, які повернулися з війни на Донбасі.

Ірина Фріз. Фото:solydarnist.orgГлавою Міністерства ветеранів стане соратник президента України Петра Порошенка і його колишня прес-секретар Ірина Фріз. Про це повідомляє Апостроф з посиланням на джерела в оточенні глави держави, зазначають Патріоти України.

"Міністром ветеранів хочуть призначити Ірину Фріз. Її буде лобіювати президент", - сказав співрозмовник видання.

Зараз Ірина Фріз є народним депутатом від фракції БПП, входить до комітету з національної безпеки і оборони, а також є головою постійної делегації України в Парламентській асамблеї НАТО.

Нове міністерство буде відповідальним за проблеми українських військовослужбовців, які повернулися з війни на Донбасі. Сьогодні питаннями ветеранів займається близько 10 різних відомств і нове міністерство покликане консолідувати дані функції.

Ці люди ніяк не можуть зупинитися: МВС РФ оголосило в розшук командувача Сухопутних військ ЗСУ

субота, 4 травень 2024, 18:52

Міністерство внутрішніх справ Російської Федерації оголосило в розшук командувача Сухопутних військ Збройних сил України Олександра Павлюка. Про це у суботу, 4 травня, повідомляють пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС, передають Патріоти Украї...

Окупанти кілька разів атакували Харківський район, є загиблий і постраждалі

субота, 4 травень 2024, 18:29

Приблизно о 15.30 4 травня окупанти вдарили по селу Слобожанське Харківського району. Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив у Telegram, передають Патріоти України. "Унаслідок обстрілу горів будинок та господарчі споруди. Загинув 49-річний...