Мінометні обстріли та атака біля Попасної: У штабі АТО розказали, як минула доба на Донбасі

Бойовики не припиняють провокаційних обстрілів.

Ілюстрація: ЖЖЗагалом протягом минулої доби в зоні АТО відбулося 48 обстрілів. Про це на свої сторінці у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО, передають Патріоти України.

Так, на Маріупольському напрямку зі 120 та 82 міліметрових мінометів окупанти вели вогонь по Широкиному та Талаківці. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї – по Водяному, Талаківці, Павлополю, Мар’їнці, Широкиному, Лебединському та Гнутовому.

Як зазначається, на Луганському напрямку з 82 міліметрових мінометів окупанти стріляли по Новозванівці. З гранатометів та стрілецької зброї – по Станиці Луганській, Новозванівці, Кондрашівці Новій, урочищу Червоне Гнилище та Новоолександрівці.

За даними штабу, на Донецькому напрямку зі стрілецької зброї – по Троїцькому, Авдіївці, Луганському, Зайцевому, Південному, Верхньоторецькому та Опитному. Разом з тим, згідно з повідомленням, в районі Попасної відбулося бойове зіткнення. Напад бойовиків відбито, противник поніс втрати та відступив.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...