Многоходовочка: "Злодії в законі" представляють в Україні інтереси ФСБ, - Деканоїдзе

Впливові злодії в законі намагатимуться включитися в політику і домовлятися з політиками.

Хатія Деканоїдзе. Фото: Facebook.

Впливові "злодії в законі", які можуть включитися в політику і домовлятися з політиками, представляють інтереси ФСБ. Таку думку висловила голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе в інтерв'ю виданнюLB.ua, відповідаючи на питання про появу в Україні грузинських "злодіїв в законі"., передають Патріоти України.

"Злодії в законі" - це люди криміналу, які покликані дестабілізувати, в першу чергу, криміногенну ситуацію в Україні. Я абсолютно впевнена, що будь-які "злодії в закони" - грузини, росіяни або українці - представляють інтереси ФСБ в Україні ... Національність в даному випадку не має значення, тому що їхнє завдання - дестабілізувати кримінальну ситуацію. Шляхом "кришування", включення в бізнес для "відбілювання" грошей, які заробили через організовану злочинність", - сказала вона.

Також вона додала, що є впливові злодії в законі, які можуть включитися в політику і домовлятися з політиками.

"Таке було в Грузії за часів Шеварднадзе. А закон про організовану злочинність, який Верховній Раді не вдалося прийняти, він дуже важливий. Я не кажу, що він - копія грузинського закону, подібний - діяв в Штатах, схожі напрямки відмінно спрацювали і в Італії . Так що поліції, прокуратурі та всій правоохоронній системі треба дати інструменти, які вони будуть використовувати для боротьби з організованою злочинністю ", - пояснила Деканоїдзе.

5 із 6 останніх ракет було збито: Плетенчук розповів, чому запуск "Калібрів" із підводних носіїв росіян неефективний

субота, 4 травень 2024, 21:59

У Чорному морі через загрозу знищення кораблів Росії доводиться використовувати підводні носії крилатих ракет. Про це сказав начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони півдня Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону, передають Патріоти України....

Особливий план: Ізраїль запропонував розділити контроль над сектором Гази з низкою арабських країн, - NYT

субота, 4 травень 2024, 21:27

Високопоставлені чиновники офісу прем'єр-міністра Ізраїлю Беньяміна Нетаньягу непублічно запропонували розділити контроль над територією Гази з альянсом арабських країн, включаючи Єгипет, Саудівську Аравію, ОАЕ та США. Про це повідомляє The New York Ti...