Мольфар розповів, що чекає на Україну після виборів

Вибори президента України 2019, які пройдуть вже 31 березня, потягнуть за собою зміни в країні. Так, за словами мольфара Михайла Тодоріва, життя українців піде на поправку, повідомляють Патріоти України.

Ясновидець впевнений, що вже влітку мешканці нашої країни відчують покращення. Причому, це стосується всіх сфер: і культурної, і соціальної, і економічної.

Але є одне "але". Пан Михайло впевнений, що зростання добробуту народу не має ніякого відношення безпосередньо до глави держави. Тобто, хто б не став президентом, говорить мольфар, він не особливо допоможе українці підняти рівень життя. За словами ясновидця, "все в руках простих українців", які "навчився обходитися без політиків".

"І ми впораємося", - підкреслив він, додавши, що українці заявлять про себе всьому світу в кінці весни-початку літа, а також восени.

А ось відомий астролог Влад Росс каже, що в кінці 2019-го може вибухнути світова фінансова криза, яка торкнеться і нашої країни.

"З одного боку, це сприятливий рік для України, але з іншого - економіка України дуже залежить від стану справ в інших країнах", - вважає він.

При цьому і Росс і Тодорів в один голос говорять, що війна на Донбасі в цьому році не закінчиться. За словами астролога бойові дії на сході країни вщухнуть лише до 2021 року. А мольфар зазначає, що "миру не варто чекати ще близько трьох років", але запевняє, що Донецьк і Луганськ вже в найближчому майбутньому "повернуться в лоно соборної України".

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...