Моліться і кайтесь! Захарченко заявив, що Україна без "ДНР" "загнеться"

Ватажок "молодої республіки" підтвердив, що "ДНР" торгує з Україною, але продати потрібну кількість вугілля не вдасться з технічних причин.

Вугілля з окупованих територій. Фото: gazeta.dt.ua.

Ватажок "ДНР" Олександр Захарченко впевнений, що Україна не виживе цієї зими без видобутого на окупованих територіях Донеччини вугілля, повідомляють Патріоти України з посиланням на Donbass.ua.

"Ми торгуємо з Україною. Це хвора тема для президента України Петра Порошенка, але без нашого вугілля Україна не виживе. Зараз у них близько двох мільйонів тонн запасу, необхідно 3,5 млн. Вони зараз вже фізично не встигнуть зробити, у них є засоби і можливості, але логістика не пропустить ", - запевняє Захарченко.

Раніше міністр з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Вадим Черниш заявляв, що підприємства енергетичної сфери України відновили закупівлю вугілля з окупованої території.

Втім, подібну заяву ватажок "ДНР" міг зробити, щоб показати значимість "республіки".

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...