"Мор триває": На Донбасі важко поранили двох ватажків "ДНР" (фото)

Втрати терористів ростуть.

Ілюстрація: ЖЖ

На Донбасі поранили командира 1-го батальйону 9-й ОМСП "ДНР" з позивним "Джордж Слов'янський" і комбата з позивним "Жорік", повідомляють Патріоти України.

"До речі, мор сепарскіх комбатів триває. Важким трьохсотим відвезли в госпіталь комбата 1 батальйону 9 омсп ДНР з позивним Джордж. Бажаємо йому вже сьогодні вночі передати привіт Мотороллаі", - написав на своїй сторінці у Facebook волонтер Serg Marco.

Також про це написав волонтер Роман Доник. За його словами, сили ООС поранили відразу двох командирів батальйонів "ДНР".

"Тихо зайшли, тихо пішли. Так, це про ССО сьогодні. На маріупольському напрямку. Після себе залишили двох поранених командирів батальйонів, так званого полку морської піхоти бойовиків. Знову той самий 9 ОМСП. Один дуже важкий. "Жорік" позивний. Маємо надію, що до ранку буде в пеклі і позивний зімінеться на жмурік. Ми вже попередили кого треба, пательню вже гріють. Другий поранений в ногу, позивний "Джордж". Велика втрата крові. Йому ставлять "апарат Єлізарова", - повідомив Доник.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...