Море вогню: "Скажений пес Меттіс" підсумував каральну акцію США, Британії та Франції проти Дамаску

Союзні ВПС під час 1,5-годинної операції випустили понад 100 ракет класу повітря-земля.

США завершили бомбардування в столиці Сирії Дамаску. Про це заявили міністр оборони США Джеймс Меттіс і генерал морської піхоти Джозеф Данфорд, повідомляють Патріоти України.
Зазначено, що США, Франція і Велика Британія випустили понад 100 ракет за "короткий проміжок часу" по об'єктах зберігання хімічної зброї. За словами Меттіса, була поставлена задача нанести удари по об'єктах, не вбиваючи мирних жителів і людей, які стали проти режиму Асада.
"Ми конкретно визначили цілі, щоб знизити ризик залучених російських військ", - підкреслив Данфорд. Принаймні тих локацій ,які підтвердила Москва, треба розуміти. "Ихтамнетов" це звісно не стосується нелегально інкорпорованих у війська Асада це не стосується.
Меттіс визнав, що Сполучені Штати вели обстріл оскільки мали переконливі доказами, що газ хлору було таки використано в нападі 7 квітня. "Ми дуже впевнені в тому, що хлор був використаний. Ми не виключаємо, і застосування зарину ", - сказав Меттіс.

Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно