Московський "парад з похорон" продовжується: Загинув лідер ще однієї "гібридної республіки"

Схоже у Москві під інформаційну хвилю з вбивством Захарченка вирішили «причепом» протягнути інші організаційні та кадрові питання. А може цей "пасинок руского міра" просто своє вже відбігав, перед Богом та людьми

Так званий прем’єр-міністр невизнаної республіки Абхазія Генадій Гагулія загинув у автомобільній катастрофі. Про це повідомляє прес-службу "адміністрації президента" невизнаної республіки, зазначають Патріоти України.

Як повідомляє видання, "міністерський" кортеж повертався із Сирії, де з "державним" візитом перебував так званий президент Абхазії Рауль Хаджибма.

Зазначається, що ДТП сталася в Гудаутському районі Абхазії.

За даними видання, Гагулія обіймав посаду "прем’єр-міністра" Абхазії у 1995-1997 та в 2002-2003 роках. У 2003-2004 роках він був главою "адміністрації президента".

Згідно з попередньою інформацією, автомобіль, в якому їхав прем'єр-міністр, пішов в кювет. У лікарню було доставлено три людини. Прем'єр-міністр помер, розповіли в прес-службі МВС.

У "Генпрокуратурі" Абхазії повідомили, що водій автомобіля ВАЗ-21099, який зіткнувся з машиною прем'єр-міністра Абхазії Геннадія Гагула, був під дією наркотиків.

Нагадаємо, 29 травня так званий міністр закордонних справ невизнаної Абхазії повідомив, що Сирія визнала незалежність окупованих Росією територій Грузії — Абхазії та Південної Осетії.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...