Москва готується до реваншу: Названо найнебезпечніші для України російські війська (відео)

Втім, Кремль може діяти і на "гібридному фронті".

Ілюстрація: politring.com

Найбільшу військову загрозу з боку Росії для України становить авіація і ракетні війська. Таку думку висловив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і вимушено переміщених осіб Георгій Тука, повідомляють Патріоти України.

В контексті небезпеки широкомасштабного наступу регулярної армії Росії на Україну, відповідаючи на запитання, якою є найбільша військова загроза для країни, заступник міністра пояснив: "Якщо говорити з точки зору військової складової, то це, поза всяким сумнівом, авіація і ракетні війська".

"А якщо не брати до уваги військову компоненту, то, з моєї точки зору, набагато небезпечніша дестабілізація ситуації всередині країни", - додав він. "Проросійські сили дуже небезпечні. Вони готуються до реваншу. Але я не бачу будь-яких адекватних, з моєї точки зору, заходів для того, щоб убезпечитися від цієї проросійської чуми", - констатував Тука.

Джерело: Обозреватель

"Росіяни свідомо намагалися вбити якомога більше людей": Генпрокурор показав момент удару по Одесі ракетою із касетним боєзарядом (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 13:06

Генеральний прокурор Андрій Костін показав момент удару по Одесі російською балістичною ракетою Іскандер із касетним боєзарядом. Відповідне відео він опублікував у Facebook, передають Патріоти України. Він зазначив, що країна-агресор Росія цинічно нехт...

"Багато в чому Путін прискорив велику кількість тих подій, яким він намагався запобігти", - Блінкен

вівторок, 30 квітень 2024, 11:59

Росія переорієнтувала економіку на воєнні рейки, але це не принесе їй довгострокового успіху. Про це держсекретар США Ентоні Блінкен сказав на спеціальній зустрічі Всесвітнього економічного форуму "Глобальна співпраця, зростання та енергія для розвитку...