​Москва хвилюється: "Що з Путіним, і що буде з нами?": З Кремля вилетіли два військові вертольоти з дивним вантажем

На військових гелікоптерах, що вилетіли з території Кремля, був спецназ. Користувався ними і сам Володимир Володимирович

У четвер, 22 листопада, з території Кремля піднялися і пролетіли над центром Москви два військові вертольоти Мі-8. Про це повідомляють в Twitter очевидці, які опублікували відповідне відео, зазначають Патріоти України.

На запису видно, як вертольоти пролітають в районі станцій метро «Новокузнецька» і «Павелецька». При цьому один з них переносить на мотузці сітку, в якій можна розглянути силуети, імовірно, трьох людей.

Нічого з цього приводу офіційно не повідомлялося. Однак, відомо, що вертолітний майданчик розташований в безпосередній близькості біля Спаської башти і Тайницького саду. Вона розрахована саме на два вертольоти.

За даними РІА «Новости», коли президент Росії користується для пересування вертольотами, він вважає за краще МІ-8.

У той же час в ФСТ пояснили, що нічого незвичайного не сталося. «У нас що, перший раз літають вертольоти над Москвою? Без коментарів», - так висловилися про політ у прес-службі відомства.

В Інтернеті з'явилося відео, яке доводить, що на платформі, прикріпленій до одного з двох вертольотів, які вилетіли сьогодні з території Кремля, перебували четверо або п'ятеро чоловіків у військовій формі і зі зброєю.

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...