"Москва не боїться гармат": Балух написав зворушливого листа до українців (фото)

Незаконно засуджений в окупованому Криму український активіст Володимир Балух, який голодує з 19 березня, написав звернення до українського народу, повідомляють Патріоти України. Наводимо текст послання повністю:

"Красно дякую всім за Ваші листи і молитви, за Вашу підтримку мене особисто, моєї матері, моєї родини! Ваша щира участь у моєму житті - це неоціненний скарб, дарований Богом чомусь саме мені. Я безмежно вдячний Богу, батькам і своєму народу за те, що від народження маю душу, розшиту червоно-чорними барвінками турботливими руками рідної Неньки!

Дякую за любов, в якій я все життя купаюсь, за генетичний код, що дарує здатність бачити справжню красу, цінувати її, співати їй чарівною мовою і розуміти, що справжність її замішана виключно на Честі, Гідності і Правді.

А правда в тому, що на Майдані від рук адептів Кремля загинули Герої, яким народ дав ім’я "Небесна Сотня". Правда в тім, що наш прапор символізує гідне господарювання на Богом дарованій Нам землі і непереборне стремління до пізнання Всесвіту.

Правда в тім, що розлючений нескореністю українців хижий Кремль поквапився відшматувати від тіла України бодай скільки встигне земель, аби послабити її та вкотре принизити в очах Світу.

Правда в тім, що його (Кремля) влада на тимчасово окупованих територіях, як і на території 1/7 частини суші загалом тримається на тотальній брехливій пропаганді та залякуванні і жорсткій розправі з незгодними…

Правда і в тім, що більше за постріли гармат і пуски балістичних ракет патологічно брехливий кремлівський режим боїться одного слова Правди. Фарс, розігнаний зрадниками України, вкупі з посіпаками Кремля, із моєю, вже третьою за останні 2,5 роки, судимістю це безперечно доводить.

Створювана московитськими пропагандистами картинка загальної благодаті розсипається, коли є розуміння, яким чином вона малюється. Сотні тисяч кримчан змушують мовчати і чекати кращих часів, показово караючи тих, хто не здатен погодитися на приниження.

Моєю подякою Вам за українськість хай стане задокументована і засвідчена печатками Правда, про методи, якими окупанти розправляються з Громадянами України у Криму. Сподіваюся, що цей аргумент у дискусіях зі Світом допоможе Україні більш гідно протистояти черговому зазіханню на її незалежність…

А закінчити дозвольте цитатою з книги глибоко шанованою мною пані Ліни Костенко "Записки українського самашедшего": "Не з нашим розумом осягнути, як виглядає Бог. Я тільки знаю, що Той, хто запустив моє серце, Той запустив і Всесвіт".

Моє серце б’ється в серці Українського Всесвіту…

Крим - це Україна! Слава Україні! Щиро Ваш, В. Балух".

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...