Москва не здається: В Україну вчервоге вторгся конвой з вантажем від Путіна

Кремль продовжує надавати терористам зброю.

Ілюстрація: ЖЖРосія направила на оккуповану частину Донбасу 70 автомобілів з так званим гуманітарним вантажем. Про це повідомляє прес-служба МНС Росії. У четвер колона "перетнула українсько-російський кордон, маршрут до пунктів пропуску пройдений без затримок, непередбачених ситуацій у дорозі не сталося", передають Патріоти України.

У російському відомстві стверджують, що 600 тонн вантажу - це "продукти харчування, предмети першої необхідності, медикаменти та навчальна література".

Нагадаємо, РФ з серпня 2014 року направляє в зону бойових дій на Донбасі так звані «гуманітарні конвої». Митну і прикордонну служби України не допускають до огляду цих вантажівок. Українська сторона заявляла про отримання доказів того, що в цих вантажівках серед ящиків з продуктами харчування була зброя, боєприпаси та протитанкові гранати.

У МЗС України неодноразово вимагали від РФ припинити порушення суверенітету України під приводом доставки так званої «гуманітарної допомоги».

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....