Москва в істериці іде на все? Вселенський патріархат заявив про масовані кібератаки

Останнім часом на Вселенський патріархат почали здійснюватись масовані кібератаки. Про це заявив мінстр закордонних справ України Павло Клімкін на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Він зазначив, що сьогодні, 17 вересня, він зустрівся з екзархами його Всесвятості Вселенського Патріарха. Під час розмови і була озвучена інформація про кібератаки.

"Останнім часом і на Фанар, і на Вселенський патріархат, і на самих екзархів відбуваються масовані кібератаки. От дійсно, для тих, хто за цим стоїть, немає нічого святого" - написав міністр.

Нагадаємо, до України прибули екзархи Вселенського патріархату в рамках підготовки до надання автокефалії Українській православній церкві. Делегація під час зустрічі із президентом Петром Порошенко заявила, що прибула до Києва працювати над вже вирішеним питанням.

Як заявив предстоятель Української православної церкви Київського патріархату Філарет, Вселенський патріархат може прийняти рішення про надання автокефалії Українській помісній церкві на синоді 9-11 жовтня.

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...

Ворог не пройде: Прикордонники зупинили штурм окупантів у Харківській області (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:57

Українські прикордонники зупинили штурм російських військ в Харківській області, передають Патріоти України. "Влучними пострілами з 100-мм гармати прикордонники бригади "Сталевий кордон" зупинили штурм окупантів у Харківській області", - йдеться у пові...