Зустріч з матерями загиблих героїв: "Моторола" буде відповідати за вбивства українських військових, - Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко вручив орден "Золота Зірка" Героя України матерям двох загиблих воїнів - солдата Ігоря Брановицького та капітана Сергія Колодія, один з яких міг загинути від рук російського бойовика Арсенія Павлова - "Мотороли".

Президент вручив ордени “Золота Зірка” Героя України матерям загиблих героїв АТО. Фото: president.gov.ua.

Президент Петро Порошенко впевнений в притягненні до кримінальної відповідальності бойовика з позивним "Моторола". Про це він заявив під час вручення ордену "Золота Зірка" Героя України матерям двох загиблих воїнів - солдата Ігоря Брановицького та капітана Сергія Колодія, сказано у повідомленні на сайті президента, повідомляють Патріоти України.

Говорячи про Брановицького, який потрапив у полон, Порошенко сказав: "Завдяки героїзмові Ігоря, десятки українських поранених воїнів вдалося врятувати".

"Під час допитів, у порушення усіх міжнародних конвенцій за особисту незламність та непокору терористам, Ігор був особисто застрелений одним з нелюдів-бандитів з позивним "Моторола", - сказав він.

"Не буде прощення. I цей нелюд буде притягнутий до відповідальності. Він відповість за смерть українського Героя", - наголосив Порошенко.

Як відомо у минулому році Україна звернулася до Інтерполу з проханням про оголошення у розшук росіянина Арсенія Павлова з прізвиськом "Моторола".

У червні 2016 року стало відомо, що Інтерпол відмовив у розшуку Павлова, який, як вказують свідки, міг вбити полоненого захисника донецького аеропорту Ігоря Брановицького.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...