Може, ще й Путіна покличе? Савченко заявила, що Порошенко і депутати не доживуть до виборів

Народний депутат Надія Савченко вважає, що президент з Верховною Радою не доживуть до закінчення свого законного терміну повноважень, передають Патріоти України з посиланням на ukrainianwall.com.

На думку Савченко, все залежить навіть не від часового проміжку, а від кількості їхніх помилок. Депутат упевнена, що це вирішиться само собою і, швидше за все, не дуже добрим для діючої влади способом.

Нардеп також зазначила, що ініціювати імпічмент президенту можна тільки всеукраїнським референдумом, проте проблема в тому, що він носить лише рекомендаційний характер.

Не дає результату, за словами Савченко, і ініціатива депутатів місцевих рад про імпічмент президента, так як у Порошенка в руках є влада, суди і прокуратура. Людей же, які починають повставати проти влади, відразу залякують.

"У президента під тиском прокуратури перебувають 300 голосів народних депутатів. Тому дуже важко буде позбутися цієї влади, так як люди мріють, бо бачать, що працюємо в нікуди і ситуація нікудишня", - зазначила нардеп.

Торують залізницю до Донецька: Окупанти запустили з порту Маріуполя до Волновахи перший поїзд (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 4:15

Перший поїзд вийшов з порту в окупнованому Маріуполі і попрямував до станції Волноваха в четвер, 2 травня. Про це заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко на своєму Telegram-каналі. . Посадовець також звернув увагу на "першу платформа ...

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...