Може, Захарченко - бандерівець? А то чого б йому так люто ненавидіти жителів "ДНР", - Денис Казанський (відео)

Працівникам Донецької залізниці бойовики "ДНР" платять близько 900 грн. на місяць. І це середня зарплата.

В "молодій республіці" бастували працівники залізниці. Фото: ВКонтакте.

Відомий журналіст Денис Казанський прокоментував зустріч ватажка терористів "ДНР" з працівниками Донецької залізниці, на якій Захарченко повідомив про те, що середня заробітна плата на на ЖД становить 2700 рублів. Про це він пише на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

"Работникам Донецкой железной дороги, работающим на "ДНР", боевики Захарченко платят 2700 рублей в месяц. Это около 900 грн. И это средняя зарплата. То есть, у кого-то и меньше есть.

За что Захарченко так ненавидит жителей Донбасса? Может быть, он сын полицая? Может быть, он тайный бандеровец, который замаскировался под патриота "народной республики" и пришел к власти с помощью хитрого плана?

Значит, правду тогда говорили про правосеков, которые едут в Донецк на автобусах, чтобы поставить Донбасс на колени и превратить его население в рабов. Все-таки доехали они и заставили всех работать за 900 грн", - комментирует Казанский.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...