Можливість є: Глава ОУН придумав помсту росіянам за Іловайський котел

Втім, активіст не впевнений, шо українська влада піде на це.

Фото: hromadskeradio.org

Україні слід було б, щонаймеше, роззброювати російські війська, що залишають місця дислокації в Придністров'ї, заявив керівник громадської організації "Добровольчий рух ОУН" Микола Коханівський, повідомляють Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

В контексті заяви про те, що Україна готова надати "коридор" для безперешкодного виведення російських військ з території Придністров'я, відповідаючи на запитання, чи повинні українські патріоти перешкоджати цьому переміщенню російських військ по території України, Коханівський зауважив: "Я не знаю, чи готові російські війська виходити з Придністров'я. Якщо ж московські війська будуть виходити, то нехай собі виходять. хоча, якби українські націоналісти були при владі, я думаю, на нашій території їх треба роззброювати і відпускати - хоча б в якості помсти за Іловайський котел". "Коли наші виходили, їх просто розстріляли", - нагадав він.

"Ви вважаєте, що їм можна влаштувати, як мінімум, котел?" - "Було б добре. Але я не думаю, що нинішня влада на це зважиться і, чесно, я не думаю, що моск*лі готові виходити з Придністров'я", - відповів глава "ОУН".

Відповідаючи на запитання, що в даному випадку може дозволити собі ця громадська організація, Коханівський сказав: "Будемо дивитися по ситуації. Можливо, ми будемо пробувати роззброювати моск*лів на користь України, а можливо і не на користь. Можливо, взагалі не слід випускати. Можливо, їх там просто знищить молдавська армія. Подивимося по ситуації. Коли все буде готово, будемо приймати рішення".

"Але я думаю, зараз ні московські війська не готові виходити з Придністров'я, ні українська політична еліта не готова приймати будь-які рішення", - додав він.

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...