"Можна вивести Бойко з руського міра, та як вивести руський мір з Бойка?": Мережу вразило фото маєтку екс-регіонала

Недобудований маєток нагадав користувачів мережі Ємєляленд.

СкріншотУ мережі з’явились фотографії недобудованого маєтку українського нардепу від "Опозиційного блоку" Юрія Бойка, які дуже нагадують ілюстрації до російської народної казки. Про це повідомляє проект журналістських розслідувань BIHUS.info на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Ємєляленд якийсь. Можна вивести Бойко з руського міра, та як вивести руський мір з Бойка? Ця філія російської народної казки під Києвом - вже майже добудований маєток володаря вишок - Юрія Бойка", -йдеться в повідомленні.

"Все традиційно. Півтора гектари, перекритий вихід до води. Маємо лише одне питання - шо це за бетонний паркан? Де плєтєнь?", - іронізують журналісти проекту.

Нагадаємо, згідно із поданою в жовтні 2016 року Бойком декларацією, його зарплата в 2015 році за основним місцем роботи в парламенті склала 79 тисяч 508 гривень. Ще він задекларував кошти для забезпечення депутатської діяльності в розмірі 80 тисяч 599 гривень.

Серед доходу також пенсія у сумі 17 тисяч 31 гривня та понад 40 тисяч гривень відсотків від банків. На банківських рахунках Бойко 31 тисяч 385 доларів і більше 650 гривень. Також він має готівкою 25 тисяч доларів, 15 тисяч євро і 30 тисяч гривень.

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...