​Мрії Захараста: Ватажок «ДНР» хоче теж брати участь у переговорах "нормандської четвірки" або виперти звідти Україну

Чергові одкровення «державника» «молодої республіки» вражають нахабством, старано виписаними московськими кураторами.

Олександр Захарченко впевнений, що його місце в складі лідерів "нормандського формату" і поряд з Путіним, котрий гаряче підтримує його у цьому прагненні. Про це маріонетка Кремля сказав в ході так званого "відвертої розмови", повідомляють Патріоти України з посиланням на сепаратистські ЗМІ.

"Я запропонував, або спочатку, перший варіант, вивести з" нормандської четвірки "Україну, - тоді це будуть посередники: Росія, Франція, Німеччина. Або ввести нас. Тоді будуть дві сторони конфлікту: Україна і ми, і будуть три посередники", - сказав він.

Варто зазначити, що така ідея навряд чи належить недоумку Захарченку, швидше ватажок терористів лише озвучив вказівку з Москви. Опосередковано про це свідчить сказане далі, ватажок «ДНР» розповів, що такі ж думки висловлює президент Росії Володимир Путін.

"На моє превелике задоволенню, я почув слова Володимира Володимировича Путіна на Валдайському форумі, які підтвердили, напевно, що я маю рацію. Тобто, я думаю, найближчим часом це питання (про зміну формату" нормандської четвірки "- ред.) Стане ребром, і ми побачимо розв'язку цієї події до кінця цього року", - сказав бойовик.

Пригоди Дональда Фредовича з порноакторкою. Суддя заявив Трампу, що той може сісти за грати

вівторок, 7 травень 2024, 8:15

Екс-президент в свою чергу заявив, що готовий ризикнути можливістю ув’язнення. Суддя Хуан Мерчан, який здійснює нагляд за процесом Дональда Трампа у справі пов'язаною із виплатою грошей за мовчання актрисі Стормі Деніелс, погрожує ув’язнити колишнього ...

На концерті Кобзона триває тисячний аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 7 травня

вівторок, 7 травень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 07.05.24 орієнтовно склали: