"Мух тягне на лайно": Ветеран АТО різко висловився про Савченко

Український військовий переконаний, що нардеп просто хоче піаритися на обміні полоненими.

Фото: ЗМІ

Заяви позафракційного нардепа Надії Савченко про плани їздити на окуповані території і шукати заручників, не внесених до списків для обміну, свідчить про її бажання піаритися на цьому питанні. Таку думку в ефірі ObozTV висловив ветеран АТО, поет Гліб Бабич, повідомляють Патріоти України.

"Мух завжди тягне на лай*о. У нас багато хто любить попіаритися, взяти участь в процесі, щоб сказати: "Дивіться, що я зробив". З огляду на те, з чиїх рук вона їсть, то ця людина теж бере участь в переговорному процесі, але треба закріпити результат. Ну, на здоров'я. Якщо зробить щось корисне, слава Богу. Бог їй там один гріх, напевно, пробачить. Але не було б гірше, як дуже часто відбувається", - зазначив він.

При цьому Бабич вважає, що для звільнення українських солдатів можна піти на будь-які поступки.

"Ми молимося на те, щоб цей обмін відбувся. У мене є друзі, які в 2014-15 рр, перебували в полоні і це суцільне пекло. Тому будь-яким шляхом це треба робити. Я б йшов на всі поступки, які пропонує та сторона, тільки щоб забрати наших хлопців звідти", - підкреслив ветеран АТО.

"Каждый удар молота - удар по врагу!": Медведєв "убив" Зеленського на агітаційному плакаті (фото)

середа, 1 травень 2024, 11:59

Колишній президент Росії, чинний заступник глави Радбезу Дмитро Медведєв "убив" президента України Володимира Зеленського агітаційним плакатом, повідомляють Патріоти України. Чиновник привітав росіян зі святом праці (1 травня), "згодувавши" населенню а...

Потрібні нові бригади: Американський генерал оцінив кадрові проблеми ЗСУ

середа, 1 травень 2024, 11:30

Україна повинна формувати нові бригади, бо молоді офіцери частіше гинуть на фронті, оскільки дуже помітні для ворога та намагаються повести за собою солдатів. Про це заявив екскомандувач Сил США в Європі, генерал Бен Годжес у розмові з NV. передають Па...