Ми - Америка: Сенатор Маккейн розповів, що очікує Кремль після рішучої протидії США у Сирії

Джон Маккейн висловив сподівання на "початок відходу від провальної політики, яка тривала протягом восьми років".

Ракетний удар по авіабазі армії Асада може стати початком відходу Вашингтона від провальної політики в Сирії. Таке переконання голова комітету Сенату США зі Збройних сил Джон Маккейн висловив в інтерв'ю телеканалу Fox News, передають Патріоти України.

«Я сподіваюся, що ми могли б відновити нашу підтримку Вільної сирійської армії, встановити заборонені для польотів зони і просунутися вперед. Це (ракетний удар - ред.) дуже важливий сигнал, але це початок відходу від провальної політики, яка тривала протягом восьми років", - зазначив сенатор.

Маккейн також підкреслив, що президент Трамп, віддавши наказ про застосування зброї, довірився «сильній» команді з національної безпеки.

Ці люди ніяк не можуть зупинитися: МВС РФ оголосило в розшук командувача Сухопутних військ ЗСУ

субота, 4 травень 2024, 18:52

Міністерство внутрішніх справ Російської Федерації оголосило в розшук командувача Сухопутних військ Збройних сил України Олександра Павлюка. Про це у суботу, 4 травня, повідомляють пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС, передають Патріоти Украї...

Окупанти кілька разів атакували Харківський район, є загиблий і постраждалі

субота, 4 травень 2024, 18:29

Приблизно о 15.30 4 травня окупанти вдарили по селу Слобожанське Харківського району. Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив у Telegram, передають Патріоти України. "Унаслідок обстрілу горів будинок та господарчі споруди. Загинув 49-річний...