"Ми дуже розчаровані", - в ЄС прокоментували неналежне введення е-декларування в Україні

Вище керівництво України не пройшло тест на чесність. Перекладання відповідальності на "стрілочників" не виправить репутації теперешніх лідерів держави.

Ілюстрація:www.unian.net

У представництві ЄС в Україні прокоментували складності у впровадженні в Україні системи Е-декларування. Про це йдеться в повідомленні представництва в Facebook, інформують Патріоти України.

"Ми дуже розчаровані і стурбовані неповним запуском системи електронного декларування стану НAЗК минулої ночі без необхідної сертифікації. Система електронного декларування повинна бути сертифікована в цілях забезпечення кримінальної відповідальності за дачу неправдивих свідчень", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що створення робочої системи є важливим елементом для протидії корупції.

"З того, що нам відомо, немає ніяких істотних причин для відмови від сертифікації. Сертифікація повинна бути проведена без зволікання ... Електронна система повинна бути сертифікована з метою забезпечення кримінальної відповідальності за дачу неправдивих свідчень", - підкреслили в представництві.

Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник дав пояснення

четвер, 2 травень 2024, 7:15

Знищення Силами оборони України російських НПЗ може вплинути на бойові дії. Задля цього треба, аби відбулося щось схоже до подій Другої світової війни, коли американці знищили 12 заводів німців. Таку думку у ефірі "1+1" в межах телемарафону висловив ві...

"Проблема в тому...": Експерт розповів, що потрібно ЗСУ для перехоплення Х-101 і "Калібрів"

четвер, 2 травень 2024, 6:22

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко розповів, що, окрім F-16, допоможе Україні знищувати крилаті ракети Х-101 і "Калібр", передають Патріоти України. "Застосування авіації, для перехоплення Х-101 і КРМБ "Калібр" не є чимось унікальним і це...