"Ми їм полегшимо отримання громадянства": Путін розповів, що робитиме з полоненими українськими моряками

Після консультацій з Меркель та Макроном у Буенос-Айресі відпускати захоплених військовополонених президент РФ аж ніяк не планує. Зате всіма доступними методами схилятиме українців до зради.

Володимир Путін заявив, що Кремль не планує вводити ніяких обмежень щодо громадян України. Питання ж про обмін моряками зараз не розглядається, зі слів президента РФ, передають Патріоти України із посиланням на "360" в Telegram-каналі.

Виправдався Путін тим, що потрібно підтвердити нібито провокаційні дії військовополонених. "Ми ніяких обмежень щодо громадян України вводити не будемо. Навпаки, підемо шляхом лібералізації їх знаходження на території нашої країни і лібералізації з питань отримання ними громадянства", – запевнив Путін.

Моряків, за його словами, поки відпускати не збираються. "Зараз триває слідство. Нам потрібно підтвердити провокаційний характер дій України. Необхідно отримати повні свідчення з їхнього боку", – висловився російський президент. Якими методами у сумнозвісній чекістській в'язниці "Лефортово" вибивають свідчення, добре знають і в Росії, і у світі.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...