Ми не збираємося терпіти образи на адресу української громади, - глава МЗС Канади відповів на хамську заяву Лаврова

Канадський дипломат вважає неприпустимою образливу заяву головного російського дипломата на адресу української діаспори.

Стефан Діон. Фото:24tv.ua

Міністр закордонних справ Канади Стефан Діон назвав неприпустимою образливу заяву глави МЗС РФ Сергія Лаврова на адресу української діаспори. Про це повідомив член парламенту Канади Борис Вжесневський, який має українське коріння, передають Патріоти України з посиланням на LB.UA.

Діон зазначив, що через кілька днів він здійснить візит до України. "Я буду дуже радий відвідати Україну, щоб висловити уряду України тверду підтримку з боку Канади. Ми вкрай незгодні з вторгненням, а також втручанням уряду Росії у справи України.

І ми не збираємося терпіти образи російського міністра на адресу української громади Канади. Ми дуже багато чим зобов'язані українцям Канади і завжди будемо підтримувати їх", - цитує Діона прес-служба депутата Вжесневського.

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...