"Ми потрапимо в рай": Путін зробив неадекватну заяву про ядерну війну

Президент Росії Володимир Путін заявив, що РФ здатна на ядерний удар тільки в разі удару у відповідь і вважає, що, в такому випадку, росіяни стануть мучениками та потраплять в рай. Про це він сказав у четвер на засіданні Міжнародного дискусійного клубу "Валдай", повідомляють Патріоти України.

"У нас немає в нашій концепції використання ядерної зброї, як превентивного удару. Наша концепція - це відповідь на зустрічний удар", - заявив він. За його словами, РФ готова застосувати ядерну зброю "тільки тоді, коли переконається в тому, що хтось, потенційний агресор, завдає удару по Росії".

Путін сказав, що суть ядерної доктрини Росії "у відповідь на зустрічний удар". "Агресор повинен знати, що відплата неминуча, що він буде знищений. Ми жертви агресії, ми як мученики потрапимо в рай, а вони просто здохнуть, тому що навіть покаятися не встигнуть", - заявив президент РФ.

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...