"Ми повинні вийти на Марш": Саакашвілі розповів, яких компромісів не допустить з владою

Саакашвілі наголосив, що якщо для зупинення диктатури знадобиться його свобода чи життя, то він готовий ними пожертвувати.

Міхеїл Саакашвілі. Фото:112 Україна

Лідер "Руху нових сил" Міхеіл Саакашвілі закликав на черговий "Марш за імпічмент" та заявив, що у "переговорах з усіма політичними суб'єктами, включно з Банковою" не може бути жодних компромісів з низки питань. Про це Саакашвілі заявив на своїй сторінці у Facebook 16 грудня, передають Патріоти України.

"Ми повинні вийти на марш, щоб утримати владу від останнього кроку, який зробить її диктатурою... Коли я говорю про необхідність переговорів з усіма політичними суб'єктами, включно з Банковою, вони потрібні в інтересах країни. Якщо ми хочемо мирного переходу від олігархату до нормального життя, нам необхідно розмовляти", - заявив він.

Саакашвілі додав, що "не може бути ніяких компромісів" з приводу відсторонення олігархату від керівництва країною, невтручання у роботу НАБУ, відмови від всіх корупційних схем і покарання залучених до них людей, припинення політичних репресій, відставки генпрокурора, створення антикорупційних судів та створення механізмів імпічменту і усунення бар'єрів для імпічменту.

"Країну розгойдувати ми не будемо, а ось будку будемо прибирати до кінця. Саме з цією метою ми виходимо завтра на марш за імпічмент. ... Якщо для того, щоб зупинити диктатуру знадобиться моя свобода і навіть життя, я підтверджую свою готовність ними пожертвувати", - додав Саакашвілі.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...