"Ми виконали всі умови, які ставив Вакарчук", - глава штабу Гриценка (відео)

Віктор Чумак заявив, що у Святослава Вакарчука є "прекрасний шанс завести нових людей у політику".
У Гриценка натякнули Вакарчуку на співпрацю. Ілюстрація: 24tv.ua.

Музикант і громадський діяч Святослав Вакарчук отримає величезний шанс реалізувати свої політичні амбіції в разі підтримки на президентських виборах лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка. Про це заявив позафракційний народний депутат України, голова виборчого штабу Гриценка Віктор Чумак, коментуючи можливість висування єдиного кандидата від демократичної опозиції, передають Патріоти України.

"Мені здається, що для Вакарчука сьогодні є величезний шанс. Він говорив, що хоче залучити нових людей у політику. Це прекрасний шанс для нього завести нових людей у політику, шанс очолити потім спільний похід до Верховної Ради, шанс підтримати демократичного кандидата у президенти... Це його шанс виконати ту місію, яку він на себе покладає", — заявив Чумак.

Нардеп зазначив, що Гриценко "виконав усі умови, які ставив Вакарчук — щодо програми, щодо об'єднання". На запитання, чи може підтримка Вакарчука стати для Гриценка вирішальною, депутат відповів: "Я б сказав, що вона б дуже вагомо додала".

Джерело: Обозреватель

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...