​МЗС Росії вражено відсутністю міжнародної реакції на енергоблокаду Криму

У Лаврова переконані, якщо хто-небудь створює незручності Москві - це неподобство і міжнародне піратство. Ну, а коли Кремль шантажує світ, чи таємно / явно воює проти сусідів - це природний захист національних інтересів

Міністерство закордонних справ РФ

У МЗС РФ здивовані відсутністю коментарів і реакції міжнародних інституцій щодо ситуації з електропостачанням до Криму. Про це повідомив високопоставлений чиновник зовнішньополітичного відомства Москви, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Нескучные новости».

Як зазначив співрозмовник агентства, коли кілька років тому виникли фінансові суперечки між Україною і Росією по газу, європейські структури висловлювали стурбованість у зв'язку з припиненням поставок палива Києву.

«Відсутність опалення в Криму не викликає ніякого інтересу. Структури, які покликані займатися дотриманням прав людини, і міжнародні організації, що говорять про ситуацію в Криму, про це мовчали», - поскаржився представник МЗС.

Високопоставлене джерело додало, що підрив українськими націоналістами (характерно, що до таких російські дипломати записали і кримських татар.-ПУ) опор ЛЕП в Херсонській області засудила лише одна держава - Німеччина.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 23 квітня

вівторок, 23 квітень 2024, 9:48

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 23.04.24 орієнтовно склали:

Треба закрити небо: ЄС та НАТО тиснуть на Грецію й Іспанію щодо надання Україні додаткових систем ППО, - FT

вівторок, 23 квітень 2024, 8:59

ЄС та НАТО чинять сильний тиск на Грецію та Іспанію з вимогою надати Україні більше систем протиповітряної оборони Про це повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Лідери ЄС під час саміту в Брюсселі минуло...