"Ну мы же братья": Терорист Плотницький зі сльозами на очах… попросив вибачення в українців

Бойовик визнав, що багато людей з обох сторін конфлікту загинули лишень через чиїсь амбіції.

Терорист Плотницький. Фото: ЖЖ

Ватажок невизнаної "ЛНР" Ігор Плотницкий записав відеозвернення, яке виголосив крізь сльози. Лідер луганських бойовиків з плачем у голосі називає українців "братами і сестрами", повідомляють Патріоти України.

Так, Плотницкий з плачем у голосі шкодує про те, що в організованому ним же конфлікті загинуло стільки людей. Відео ридань поширив в Facebook журналіст Денис Казанський.

"Вчора тільки було "Дійдемо до Києва!", "Русский мир від Одеси до Камчатки!", А тепер уже сльози і розмови про те, що треба пробачити ворога від усієї широкої слов'янської душі", - підписав відео журналіст.

На опублікованому відео Плотницкий починає монолог, який перериває через сльози, вони не дають йому говорити. Вибачаючись, лідер луганських бойовиків пояснює, що йому шкода загиблих "і своїх, і чужих". Плотницкий заявляє, що багато людей померли просто так, через чиїсь амбіції.

Крізь ридання ватажок "ЛНР" заявляє, що слов'яни і раніше влаштовували війни і билися вкрай жорстоко. Журналіст і блогер Денис Казанський коментує заяви Плотницького у властивій йому іронічній манері. Автор переконаний, що дане відео свідчить про те, що Донбас незабаром повернеться до складу України.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...