На Банковій готують відставку Саакашвілі, - ЗМІ

Губернатор Одещини критикує владу, що, звичайно, не може не викликати реакції з її боку.

Міхеїл Саакашвілі. Фото: соцмережі.

До початку березня Міхеїла Саакашвілі можуть відправити у відставку з поста глави Одеської обладміністрації. Інформація про це надійшла журналістам Громадського ТБ з декількох джерел, передають Патріоти України.

Побоювання з цього приводу підтвердив виконуючий обов'язки заступника голови Одеської ОДА Саша Боровик. «Ми серйозно стурбовані політичною кризою, що набирає обертів в країні, ми висловлюємо нашу критику і задаємо незручні питання, в тому числі прем'єру і президенту, у яких ми в прямому підпорядкуванні.

Природно, можна припустити, що це може викликати жорстку реакцію з їхнього боку. Чи може це бути звільнення? Після олігархічного перевороту (мається на увазі, ймовірно, провал голосування за відставку Кабміну 16 лютого – ред.) можна очікувати все що завгодно», – сказав Боровик.

Є велика загроза: Кордон із РФ і Білоруссю треба мінувати вже зараз, - польський генерал Скшипчак

вівторок, 30 квітень 2024, 8:59

Колишній командувач сухопутних військ Польщі генерал Вальдемар Скшипчак заявив, що хоча конфлікт Росії з НАТО здається йому малоймовірним, на кордоні з РФ та Білоруссю треба побудувати укріплення та робити мінні поля вже зараз. Про це він сказав в інте...

"Зайнявши цю висоту, противник зможе з неї працювати": Офіцер ЗСУ розповів про наслідки в разі окупації Часового Яру

вівторок, 30 квітень 2024, 8:48

Якщо окупаційним військам Росії вдасться захопити Часів Яр на Донеччині, то місто стане для ворога вихідним рубежем на Костянтинівку. ЗСУ будуть змушені відтягнути свої вогневі засоби. Про це в інтерв'ю УП розповів замкомбата 5-ої штурмової бригади та...