На чиєму боці грає нардеп Білецький? "Коли "Нацкорпус" дає інтерв'ю Шарію, вже не дивуюся", - історик та політолог

Виборча боротьба перейшла в фінальну і, як бачимо, дуже жорстку стадію. До 31 березня легше бути не обіцяє, як і до 21 квітня.

Андрій Білецький

Країна продовжує обговорювати те, що9 березня сталося в Черкасах, зазначають Патріоти України. Акція Нацкорпусу, котрий очолює нардеп Андрій Білецький (який у свою чергу вважається креатурою міністра МВС Арсена Авакова) явно була розрахована на силовий сценарій і жорстку ситучку з поліцією задля здійснення запланованої мети, пише Лесь Лісовик. Якщо взяти на віру сказане вище, то виникає ситуація дещо абсурдна з точки зору формальної логіки, однак цілком природня для української політичної культури, що склалася, в її цинізму та парадоксальності. – «Ліва рука» пана Авакова (Нацкорпус) б’є його «Праву руку» (Національну поліцію, котра забезпечувала охорону виступу президента в Черкасах) задля цілей та задач визначених тіньовим «ляльководом» у високому столичному кабінеті.

А ось що пише відомий історик та політолог Олександр Палій по слідах того, що сталося:

"Пам'ятаю, як я здивувався, коли з 5 місяців тому на ефірі на ЗІКу побачив, як Андрій Білецький премило теревенить із заступником голови партії Тарути Ніколаєнком, який Януковичем в останні дні був посаджений як суперлояльний кадр на голову Кіровоградської ОДА. Це було якраз тоді, коли Тарута бігбордами по всій країні засирав мізки своєю медведчуківською ідеєю про "компроміс основу миру". Я тоді трохи здивувався - як же так?

А зараз, коли "Нацкорпус" дає інтерв'ю Шарію, вже не дивуюся."

Також політолог поширив на своїй сторінці Фейсбук таке зауваження:

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...