​"На Донбасі довго не живуть": Піонтковський попередив Прілепіна про небеку "сафарі"

Тим, хто воює на сході України, лишилось недовго.

Андрій Піонтковський. Фото: ЖЖ

Російський письменник Захар Прилєпін, який поповнив ряди терористів "ДНР", - "чесний переконаний фашист", "такі на Донбасі довго не живуть". Таку заяву "Обозревателю" зробив російський політолог, журналіст, політичний діяч Андрій Піонтковський, повідомляють Патріоти України.

"Прилєпін - чесний переконаний російський фашист. Такі на Донбасі довго не живуть. Їх там періодично зачищають мультимільярдер Путін і мультимільйонер Сурков, які косять під фашистів", - заявив він.

"А, до речі, як депутат Шаргунов (російський письменник, журналіст, депутат Держдуми Росії Сергій Шаргунов - ред.) теж відправиться на сафарі постріляти хохлів або буде тільки продовжувати завозити туди грузовичками гарматне м'ясо з російських автомийок", - додав Піонтковський.

Відповідаючи на запитання, чому Прилєпіну дозволяють робити заяви про те, що "вся Україна - мета", політолог пояснив: "Тому що це дуже близько до душі Путіну. У Кремлі навіть заздрять Прілєпіну і Гіркіну, що вони можуть так говорити. Але це психологічне пояснення. А з точки зору раціональної, їм потрібні такі Прилєпіни, Мотороли і Гіві, оскільки в Кремлі не наважуються на повномасштабне вторгнення, але мають намір підтримувати цей тиск на Україну".

"У них інша стратегія: знищити Україну не військовим способом, а політичним і дипломатичним. Правда, Прілепінв, як з'ясувалося, цього недостатньо. Йому хочеться просто знищити Україну", - Додав Піонтковський.

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...

"Це дуже цікаво, але лише одна країна варта уваги": Американський дипломат дав оцінку розмовам про новий мирний план для України

субота, 20 квітень 2024, 8:49

Лише Україна має право вирішувати, яким має бути «мирний план». На цьому наголосив Вільям Тейлор, віцепрезидент Інституту миру США, експосол США в Україні та колишній тимчасовий повірений у справах США в Україні в інтерв’ю "Главкому", передають Патріо...