На Донбасі цивільні влаштували розправу над російськими найманцями

Кількість скоєння російськими військовослужбовцями правопорушень у громадських місцях зростає, і це призводить до чисельних конфліктних сутичок з місцевими мешканцями.

Ілюстрація: ЖЖ

На окупованій території Донецької області стався конфлікт між місцевими жителями та російськими найманцями, який завершився госпіталізацією бойовиків. Про це заявляє Головне управління розвідки МО України, повідомляють Патріоти України.

У з'єднаннях та частинах окупаційних військ спостерігається масове самовільне залишення особовим складом місць несення служби разом зі зброєю. При цьому зазначається, що кількість скоєння російськими військовослужбовцями правопорушень у громадських місцях зростає і це призводить до чисельних конфліктних сутичок з місцевими мешканцями.

"Зокрема, 8 квітня громадяни побили російських військовослужбовців "9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти" (Новоазовськ) 1 АК. Побитих російських військових госпіталізовано, двоє з них перебувають у важкому стані", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що незважаючи на декларативні заяви противника щодо дотримання під час святкування Великодня християнських норм поведінки, підрозділи російських окупаційних військ цілеспрямовано здійснювали обстріли позицій сил АТО, у тому числі для провокування вогню у відповідь.

"Західний світ не готовий до звичайної війни": Глава найбільшого збройного концерну Rheinmetall звернувся до політиків Європи

понеділок, 6 травень 2024, 6:42

Армін Паппергер, керівник збройового концерну Rheinmetall, який планує будувати бронетехніку спільно з Україною, закликав значно збільшити військові витрати, щоб зробити Німеччину обороноздатною, передають Патріоти України. «Західний світ не готовий до...

"Вікно можливостей окупанти проґавили": Гетьман оцінив сили росіян на фронті в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 6:30

Російські окупаційні війська проґавили "вікно можливостей", яке в них з'явилося на початку року через затримки в постачанні американської військової допомоги Україні. Таку думку висловив в ефірі телеканалу FREEДОМ військовий аналітик, ветеран російсько...