На Донбасі стався обурливий інцидент зі спостерігачами ОБСЄ і терористами

Спочатку бойовики зупинили патруль місії біля автозаправної станції поряд із блокпостом у Горлівці і не пропустили спостерігачів на територію блокпосту.

Ілюстрація: 112.ua

У зоні АТО на Донбасі терористи "ДНР" заборонили спостерігачам спеціальної моніторингової місії ОБСЄ спілкуватися із жителями тимчасово окупованої Горлівки. Як повідомляє сайт моніторингової місії ОБСЄ, інцидент мав місце 8 грудня, повідомляють Патріоти України..

"У районі цього ж блокпоста в Горлівці до спостерігачів, які розмовляли з групою цивільних осіб, підійшли озброєні члени "ДНР". Озброєні особи сказали спостерігачам припинити розмови з мирними жителями і покинути цей район", - йдеться у повідомленні.

Спостерігачі покинули район і повідомили про ці факти в Спільний центр по контролю і координації.

Як зазначили в ОБСЄ, у той же вечір, 8 грудня, у Горлівці команда наглядової місії "чула 1 вибух невизначеного походження і близько 30 черг із великокаліберного кулемета за 4-5 км на західно-південно-західний, а також 1 вибух невизначеного походження за 5-7 км на північний схід".

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу, - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...