"На думку нардепа, хороший капітан вартує посереднього генерала та міністра": Надія Савченко готова очолити Міноборони

Спілкування з однопартійцями також не минулося даремно. Новоспечений нардеп не дуже схвально відізвалася про Порошенка, але похвалила Тимошенко.

Надія Савченко. Фото: скріншот з відео.

Народний депутат України Надія Савченко заявила про готовність очолити вітчизняне оборонне відомство. Про це вона сказала в ефірі ток-шоу "Люди. Hard Talk. LIVE" на телеканалі 112 Україна, відповідаючи на відповідне запитання, передають Патріоти України.

"Погодилась б. У нас капітан – це рівень командування бригадою, навіть не полковник. Капітан може справитись із задачею, були приклади, коли був захват Краматорського аеродрому сепаратистами, одну групу вів полковник, другу майор і третю капітан. Тільки капітан довів свою групу", - заявила народний депутат.

"Так от капітан – це рівень підполковника, командира бригади, підрозділу, батальйону. Полковник, командир бригади - це рівень Генштаба. Решта в Генштабі – це просто батальйони полковників, це генерали, яких у нас дуже роздутий штат. Це все просто гальмує все, що там робиться. Я б легалізувала ту армію, яка реально ефективна і відмела все те, що отримує гроші, розвиває корупцію і шкодить тому, хто на передовій", - сказала Савченко.

Також Надія не оминула теми ставлення до двох політиків, котрі відіграли значну роль у її долі.

«Порошенко не викликає у мене ніяких почуттів. Як президент - я думаю, що президент повинен робити більше для держави. Як про людину - хочу залишити це поза коментарями», - зазначила народний депутат. «У Тимошенко більше раціонального," - зазначила Надія Савченко.

Було б бажання: Польща здатна закрити небо над західними регіонами України, - Повітряні сили

понеділок, 29 квітень 2024, 12:56

Польща має системи протиповітряної оборони великого радіуса дії Patriot, тож технічно здатна закрити небо над західними регіонами України. Але в першу чергу для цього потрібна політична воля. Про це сказав речник командування Повітряних сил ЗСУ Ілля Єв...

"Мені достеменно відомо": Цимбалюк розповів, навіщо Навальний повернувся до Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 12:30

Російський опозиціонер Олексій Навальний повертався в Москву із упевненістю в тому, що росіяни на руках понесуть його до Кремля. Таку заяву в інтерв’ю "Главкому" зробив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України. Журналіст додав, що раніше вв...