На грані великої війни? Ємен випустив по Саудівській Аравії сім ракет

У коаліції заявили, що поки не мають даних про загиблих і постраждалих під час обстрілу, в той же час, за даними ЗМІ, в результаті ударів загинув один і поранено кілька.

Ілюстрація: ЖЖ

Сили ППО Саудівської Аравії перехопили 7 балістичних ракет, випущених з території Ємену поплічниками руху "Ансар Аллах", заявляє Аль-Арабія, повідомляють Патріоти України.

Уточнюється, що 3 ракети летіли на столицю Саудівської Аравії - Ер-Ріяд, по одній - на міста Хаміс, Мушайт і Наджран, ще дві - на місто Джазан. Всі вони були перехоплені і знищені.

16 січня армія Саудівської Аравії збила балістичну ракету, випущену по її території із сусіднього Ємену. 1 грудня 2017 року ВВС Саудівської Аравії також перехопили балістичну ракету, випущену з території Ємену.

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...