На конференції прихильників Трампа у Вашингтоні роздавали російські прапорці (фото)

Чоловіка, який роздавав триколори, пізніше вивела із залу охорона. Йдучи, він крикнув: "Ви фашисти!".

Дональд Трамп. Фото:Twitter

Невідомий чоловік у костюмі роздавав невеликі російські прапорці на щорічній Конференції консервативних політичних дій. Про це повідомила кореспондент Deutsche Welle Майя Швейде в своєму Twitter, передають Патріоти України.

Захід відбувався в 4-зірковому готелі Gaylord National Resort & Convention Center в околицях Вашингтону. На нього приїхало безліч республіканців, журналістів, експертів.

Не обійшлося і без маргіналів. "Це не жарт, хтось роздає російські прапори, на яких написано Трамп. І люди махають ними", – написала Швейде.

Пізніше вона виклала і фотографію, на якій видно, як якісь люди ходять і збирають у присутніх триколори. Ще через деякий час охорона вивела з приміщення чоловіка, який їх роздавав. Йдучи, він крикнув: "Ви фашисти!".

Що стосується самої конференції, то на ній виступав і президент США Дональд Трамп. У своїй промові він допустив чимало різких і часом суперечливих тверджень.

Як повідомилоThe Boston Globe в Twitter, Трамп, зокрема, підкреслив, що сьогодні вони, ймовірно, республіканці або Білий дім, борються з "фейковими новинами".

"Тут присутні відомі журналісти. Вони талановиті, вони чесні … але є і жахливі, нечесні люди … Я не проти ЗМІ. Я не проти преси. Я не проти поганих історій, якщо я заслуговую на них", – цитує його Fox News. При цьому Трамп вкотре назвав журналістів "ворогами народу".

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...