На передовій з героями: З'явилося відео, як Саакашвілі відсвяткував Новий рік у зоні АТО

У зоні АТО політик поспілкувався з бійцями, побував у бліндажах, а також розділив святковий стіл з українськими офіцерами.

Саакашвілі у зоні АТО. Фото: скрін відео

У мережі з'явилося відео того, як керівник Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі відсвяткував Новий рік у зоні АТО. Відеоролик з'явився на офіційному каналі політика на відеохостингу Youtube, інформують Патріоти України.

У зоні АТО політик поспілкувався з бійцями, вручив нагороди деяким з них, побував у бліндажах, а також розділив святковий стіл з українськими офіцерами.

Нагадаємо, Саакашвілі поділився враженнями від новорічної ночі на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Переддень Нового року і новорічну ніч ми провели в бліндажах на передовій з 28-ої окремої Одеської гвардійської механізованої бригадою в декількох сотнях метрів від позиції росіян і їх найманців. Я хочу побажати всім перемоги над нашим спільним ворогом в 2016 році", - написав керівник Одеської області.

ЗСУ успішно полюють на російські "Буки": Стало відомо, скільки противник втратив за місяць

неділя, 5 травень 2024, 10:56

Українські захисники розпочали своєрідне полювання на російські зенітні комплекси "Бук". Лише за останній місяць бійцям Сил оборони вдалося знищити щонайменше шість комплексів цього типу, тож окупанти втрачають на фронті більше систем ППО, ніж можуть в...

Новий злочин ворога, ще й на Великдень: Окупанти вгатили по Одещині "Іскандером" - є пошкодження та потерпілі

неділя, 5 травень 2024, 10:54

Окупаційні війська Росії протягом минулої доби здійснили ракетний удар по Одещині крилатими ракетами, імовірно "Іскандер-К". Про це повідомили Сили оборони півдня, передають Патріоти України. Відомо, що внаслідок удару поранено чотири особи, пошкодже...