"На плечах таких сержантів тримаються Збройні Сили": Муженко про українського бійця, який вразив його своєю майстерністю (відео)

Для того, щоб армія могла перемагати, їй потрібні професіонали.

Начальник Генерального штабу Збройних сил України генерал армії Віктор Муженко опублікував відео з сержантом-гранатометниками Іваном Злепко, який вразив його своїми діями під час навчань "Південний вітер 2016", повідомляють Патріоти України.

"На плечах таких сержантів тримаються Збройні сили України", - написав він. Варто відзначити, що захоплення Муженко викликало те, що сержант в умовах, наближених до бойових, сміливо брав важливі рішення, які допомогли знищити броньовану техніку умовного противника. За підсумками навчань начальник Генштабу вручив бійцю цінний подарунок і оголосив йому подяку.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...