На "розмову": Терористи викликали Порошенка в Донецьк

Бойовики хочуть скликати "народний трибунал".

Фото: ЗМІ

Терористи так званої ДНР збираються провести 26-27 березня в окупованому Донецьку засідання фейкового "народного трибуналу над представниками української влади", на який викликають президента України Петра Порошенка. Про це заявила представник "трибуналу" Олена Шишкіна, повідомляють Патріоти України.

За її словами, до складу "народного трибуналу" увійшли жителі Донбасу, а підсудними за звинуваченням у військових злочинах проти жителів Донбасу є діюча українська влада, зокрема Порошенко, міністр оборони України Степан Полторак,начальник Генштабу ЗС України Віктор Муженко, передає РІА Новини.

"Сьогодні на робочому засіданні прийнято рішення про виклик їх в якості підсудних за допомогою електронної пошти. В адміністрацію даних посадових осіб будуть спрямовані виклики, і сьогодні до кінця дня текст виклику з'явиться на сайті "народного трибуналу". Якщо вони не з'являться, або не з'являться якісь їхні представники, то законодавство передбачає розгляд справи щодо них без їхньої присутності", - розповіла пособниця терористів.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...